Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Tuesday, 1 May 2012

30days to go- APAKAH???

hola sweetie semua

dd away for 5days, ala2 bz kununnye, sebenarnye, cuti balik kg and dengan bangganya kedua2 latop tertinggal kat sini. sakitnye jiwa..bosan gile balik kg tanpa latop. selain x dapat catch up blog, castleville game dd kat fb pun terabai.hahahah.mcm tu pun boleh. nak buat macam mana. pengammer tegar.hahaha.rosak2.

Tujuan asal cuti dan balik kampung, adalah untuk membeli dan membelah serta menyiapkan apa2 yang patut, tapi apakan daya, MR.BLACK dd da terbau2 gaji dd masuk. baru ambik pagi, tengahari dia telah membelanja kan RM600. hamek ko!! dari kisahnye kecik, terus jadi besor. Mood: REDHA jela.

So program nak shopping ape2 yang patut x kesampaian la jawabnye. So dok umah tengok tv jela keje dd, 1 progress wedding pun x jalan lansung, frust punye pasal sambil memikirkan mangsa2 yang bakal di pau oleh dd. hahahaha..kijam.

Ari Isnin malam dd tengok Avangers. memang terbaik la korang. Cerita 145mnt, x terasa lamanya.huhu.enjoy!!!.. Nampak?? mmg melupakan terus persiapan kawen ni, punye frust sbb duit da melayang.hahaha. tapi semalam sempat jugak teruskan progress untuk prepare jar untuk doorgift!!Omak!!
30hari je tinggal. Cuaknye saya. Kad kawen belum mula diedarkan untuk kawan2. huhu

Sekian untuk hari ni...mood: masih frust. So entry ni x bergambar.mcm tu pun boleh

13 comments:

  1. wahhh..xlame dh dd...sempat avangers lg tuuuu!hehe....ecah pon dh tgok, mmg gempak!goodluck dd!x lame dah tuuuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ECAH
      tu la mmg x lama dah.tu yg tension duit melayang gitu je.da la gaji bln ni sket.haha tekanan.

      tu yg sempat avangers tu.mmg besh kan.hehe

      Delete
  2. ala2...ciannyer...dekat dah tu dd...cepat siapkan ape yg patut...t kelam kabut plak...hehhe....btol2..avanger sgt best...bukan aksi semata2...kelakar pun iye jg...enjoy sgt.....
    jgn stress2 ek...senyum slalu ek... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah
      mengkasih...:)
      hehehe. nasib ade avanger yg awesome tu.kikiki

      Delete
  3. Replies
    1. Kepak kepung kepak kepung...hehe

      Delete
    2. hahaha..wa ni main saiko2 lak
      tensionnn

      Delete
    3. Kikiki..sje kasi dd debor

      Delete
  4. aigo... relax ye dd. kalau kita, tak tahu la menggelabah ke apa~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      dd mmg mcm ni.skrg ni masih relax lagi ni.
      malam td bleh plak sebok buat kek.
      hahaha..dd da biol kot

      Delete
  5. sabar, hihihi. *kita satu hape tak siap lagi nie =.='*

    ReplyDelete
    Replies
    1. syikin
      dd relax2 je
      bertenang amalan mulia
      hakhakhak
      mood:biol

      Delete