Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Saturday, 31 March 2012

Kasut Kawen Saye!!!

Assalamualaikum wbt

Hi sweetie,
kasut kawen dd da siap.hehehe.Untuk pengetahuan waktu hari Walima nnt dd pakai fully own outfit, termasuk kasut yg dd tempah sbb nak match kan dengan color baju. (Nasib murah lagik).hehehe.
Ni gambar kasut dd yang sangat sempoi. Rendah je sbb dd mmg gayat pakai kasut tumit+incik debab n dd x brapa beza ketinggian sbb dd mmg semulajadi tinggi.



Tempah dimana? Di sini:-
Plaza City One, Sebelah Semua House


Harga: RM85.
Tempoh masa siap. 4hari sahaja.Paling lewat akan ambil masa seminggu. 

Sekian untuk makluman pihak cik mek molek. Ahak!!

26 comments:

  1. bestnya dah byk yg settle.dd, t letak brooch mesti tambah cantik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarah,
      lom byk sgt pun.yg tecik2 je.big agenda x de progress pun lagi,kekangan budget.huhu.
      ha'a niat nak letak brooch je:)

      Delete
  2. didi..kasut tempah?bagus nya..=)

    letak brooch lawa nye...
    teruskan niat tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nisa..
      mengkasih atas sokongan anda.
      hehehe.

      Delete
  3. wah,hari tu pegi ke city one, xperasan plak kedai ni! nice color lah. same with my theme..hehe
    follow me n link me bck dear! tQ ;)

    suriyanibasri.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade few kedai actually sue yg leh custom made kasut. dd da g kedai ni, lepas tempah baru perasan ade kedai tu siap leh wat beadings.tapi da tempah nk wat mcm mana kan.huhu

      dd da follow.tq follow me.theme sama ek? W day sama x?huhu

      Delete
  4. wahhh...purple... sukeeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. assss
      suke jugak.my fav color.hehehe.
      as, wat new entry pls.lama ilang

      Delete
  5. dd! murahnye! ala x tawu pn kt situ ade kedai utk tempah kasut.. hari tuh pegi xde nmpk pn.. sobs sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yeke dira..
      dira tempah katne?kene rm bape?
      tp kat situ design standard jela.xde wedges n so on.
      kt city 1 tu mmg byk kedai yg terima tempahan, dd masuk n tanye baru tau.

      Delete
    2. kite x tempah pn dd.. beli kasut siap je.. mule igt mmg nk tempah, tp tgok mahal2 je sume.. huhu..

      Delete
    3. ooo siap kan lagi lawo2, banyak choice. cam dd ni tension sbb nk crk yg rendah n sama color tu mmg payah.idamkan wedges tp x dpt.sob sob sob.bedal jela kasut nih

      Delete
    4. hehe kite beli kasut biase je.. kt vincci.. byk choice tp same jela dgn org lain.. keh3.. tp layan jela sbb boleh pakai blk lepas kawen nnt kn.. hehe

      Delete
    5. ha'a aritu angan2 biarla beli kasut biase2 je sbb leh pakai past kawen, kasut ni xtau la dd buat ape nnt.hahaha.jual kot pakej ngan baju.

      Delete
  6. haa oke jugak tuh dd.. kalau dd nk buat pakai jalan2 pn oke je.. pakai ngn baju kurung.. sesuai sgt.. sbb de plain kn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.ayunye dd nak pakai kasut tu, dgn baju kurung lagi.x tahan.hehehe.tp xtau la past2 kawen nnt.pakai g kenduri kawen, leh kan.kikiki.

      Delete
    2. hehe kite pun jarang pakai baju kurung.. betol la tuh, time pegi kenduri kawen ke, raya ke~ ;)

      Delete
    3. Heheheh.mentang2 kite kawen dkt nak raya, dira asyik ngat raya jerk.kikiki

      Delete
    4. ups! hahaha.. tuh la psl.. padahal pose pn x abes ganti lg ;p

      Delete
    5. tu la pasal dira..
      huhu.bulan ni gigih nak abeskan ganti.nnt baru2 kawen,xmo la puasa.kikiki.gatal kan sy.hahaha

      Delete
    6. hehe gatal lepas dah kawen nnt xpe ;p
      kite pn nk ganti pose b4 kawen jugak.. keh3

      Delete
    7. kikiki..mari2 kite puasa berjemaah.hehehe.nk berbuke sama2 jauh lak.

      Delete
  7. kt mne tu? tgh survey2 tp xtaaw kt mne tmpt..huhuhu
    ade x kedai yg blh beads skali?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ira
      kat sebelah semua house.level 2
      yg buat beads kedai yg kt ground floor,masuk2 jumpa kedai tu

      Delete
    2. ok2..hehe..thanks..blh la nk g usha2 sane..:p

      Delete
    3. sile gigihkan diri.hehehe

      Delete