Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Monday, 9 April 2012

Make up n perfume Online

Hi syg2 semua...
Mcmana persiapan wedding korang? Dd, huru hara sket since masa yg tinggal da x lama n banyak lagi x prepare.Especially hantaran. Harini dd nak share, dd rasa ramai kan beli brang2 hantaran jenis2 make up/perfume/facial set. Dd nak share dengan korang 1 blog-shop yang offer original branded perfume/make up and facial set. Dd baru order set hantaran dengan dia. Sangat puas hati. Lagi2 org Melayu owner nya. Selalu blog-shop branded ni owned by non muslim. So i really proud with her kindness in entertaining customer. And suke bagi mcm2 free gift and less. Enjoy shopping with her. If i'm not mistaken she owned few blog-shop, but linked with this blog glamsberry. So sapa2 yang mencari set hantaran and set kegunaan harian tapi malas nak carik kat real shop. singgah la her blog. 

Nota: Saje promote, sbb dd suke deal dgn dia.:)

6 comments:

  1. as nk try egyptian magic cream tu lah dd...

    ReplyDelete
    Replies
    1. as,
      dd beli set estee lauder.mula2 beli utk pakai sndiri, then dd tanye dia bleh buatkan utk set hantaran x. then beli lagi. huhu.
      try la beli. perfume pun byk.tgk kat perfume berry.

      Delete
  2. menarik.tapi baru je beli perfume. mybe boleh tgk barang2 yang lain kat situ jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezza. sbb facial set pun byk.huhu.

      Delete
  3. wah, best3.. brg hantaran lain sume da beli tgal set perfume je ni.. nk jengah la! thanks dd! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha okla tu dira
      lagipun perfume dia ade miniture and yg real price.leh campur2.mintak dia buatkan set hantaran terus. sila la usha

      Delete